Cozzzi



28 maj

Idag när skolan slutade drog jag och Febe ut och sprang, 5,5 km så det var nice. Åt sedan middag hos henne och kollade på massa Solsidan-avsnitt som man inte har sett på länge. Vädret idag har ju varit hemskt. Trodde sommaren var här men det regnade och var riktigt kallt för att vara 28 maj.. Inte så nice. Bild från arkivet, cirka ett år sen..

Liten del av våran dans-"lektion"



Goshelg

Förlåt att jag inte bloggat, men har varit på landet i stort sett hela helgen, förutom när jag varit inne i stan och dansat. Hade inte med mig datorn, men istället har jag varit ute och sprungit, tagit årets första dopp och kollat på Eurovision Song Contest. Så grymt att vi vann. Imorgon är det ju skola igen, inte alls taggad på det men vad gör man inte för lite sommarlov.

Solar

Ligger ute på altanen och solar lite, tidigare idag var jag först på dansen (sista för terminen FML) sen träffade jag some friendzz och bara chillade. Vart en mysig dag iallafall men kände för att åka ut till landet och sola lite istället för att dra runt i stan..


Nytt:


Det här är vad jag fick med mig idag: Ett par virkade shorts (!!) från Zara & en hair-donut från H&M.

Hallå där

Efter tre timmar i skolan åkte jag ner till Vigårda där jag mötte mamma, Agnes, Thyra & Caroline och åt en super god lunch. Jag och Carro gick runt på stan i några timmar innan det var dags för mig att åka till sista dancehall-lektionen för terminen. Visar sen vad jag fick med mig från the city. Nu ska jag packa ihop lite saker och åka till landet, ska in imorgon bitti för att dansa men ändå..


Q/A

" Vad/när dansar du? Vilken dansskola och för vilka lärare? :) Fin blogg! "
SVAR:
Dansar för Sophie, Therese, Annette, Margarita & Sara på Danscenter Stockholm. Väldigt bra lärare och grym dansskola, skulle inte kunna tänka mig att gå någon annanstans. Men det här är väl ett litet "schema" för vad jag har dansat den här terminen, dock har jag inte riktigt bestämt vad jag ska dansa nästa termin.
Måndag: Jazzlinjen.
Tisdag: Balett + jazzlinjen.
Onsdag: Balett.
Torsdag: Jazzlinjen+ jazz.
Fredagar: Dancehall.
Lördag: Jazzfunk.

Remby..?


Vad är det här nu då..? Såg det när jag loggade in och efter att ha kollat runt lite så skulle jag nog chansa på att det ska vara lite som polyvore fast direkt på blogg.se. Ska testa det, men känner på mig att jag kommer stanna kvar på gamla vanliga polyvore ett tag till..

"Start running everyday"

Efter en rätt nice dag i skolan vart det sista riktiga jazzlinjelektion för terminen, gud så hemskt.. Från att ha träffats 3-6 gånger i veckan så kommer vi knappt träffas under sommaren. Har ju föreställning och rep med ändå, heemskt. Gick på en till klass efter, bestämde mig för att kötta nu när det är så kort tid kvar och åh så roligt det var. När jag kom hem tänkte jag äta middag (för mig själv) men gick istället ut och sprang med Matilda. Kom nyss hem och har precis ätit, en macka till lunch och 5 timmars träning är inget att rekommendera..
Tumblr_m4dxreejye1r9lm49o1_500_large

Imorgon..

Har ju funderat på att köpa UGGs ganska länge nu, och när en klasskompis berättade att hon skulle till New York så kände jag ingen tvekan på att be henne köpa med ett par till mig. Så imorgon kommer dom direkt från Nevvan, ett par mörkbruna UGGs! Glad tjej.
1440904633_6_6ang_large400845_2896724061180_1352712942_33137436_985637068_n_large

Mallorca 1-11 augusti


I sommar ska jag & Caroline åka till Mallorca med våra familjer och det kommer bli såå roligt. Vi har ju rest tillsammans förut, och alla dom resorna har blivit helt underbara så ser verkligen fram emot dom elva dagarna vi ska spendera tillsammans i solen.

Saknar Nice

Goddagens chokladens! Sitter just nu hemma hos Febe med en halvt uppäten kladdkaka och ett avsnitt Morden i Midsomer, det är nice. På tal om nice, gud vad jag saknar Nice! Var ju där med Febe i somras och det var en av dom bästa resorna jag gjort i mitt liv. Längtar så sjukt efter sommaren och lov nu..

Nice väder

Åh vilken underbart väder det är ute idag, solen skiner och himlen är blå! Har sovmorgon till 10.15, och som ni såg i förra inlägget har jag på mig shorts för första gången för säsongen. Gud vilka sommarkänslor man får, det är ju fan snart lov! Är sååå glad och hoppas det här kommer bli en asgrym dag, pussar och kramar!

Dagens: shorts&linne +kofta


Tips: 3 grymma tv-serier

Desperate Housewives:
Världens bästa serie, är helt fast. Handlar om livet på Wisteria Lane, allting som händer med alla som är med. Susan Mayer,
Bree Hodge, Lynette Scavo & Gabrielle Solis är huvudkaraktärerna men finns så många andra också. Så väldans jätte super bra
som det går att bli. Se Desperate Housewives här.

Gossip Girl:
Utspelar sig "på New Yorks gator". Eller gator och gator, dom finaste lägenheterna/kvarteren som jag någonsin skådat.
Huvudpersonerna är Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Dan Humphrey & Nate Archibald. Se Gossip Girl här.

Glee:
Serien är så mig. Amerikansk, high school, cheerleading, dans, musikaler etc. Handlar
om skolans "Glee Club", gemenskap, kärlek och allt annat som hör till en typisk amerikansk serie. Se Glee här.


Pluggmode: on

Vet ni vad jag ska göra? Plugga. Har inte gjort det på typ ett halvår eftersom vi knappt har några läxor, men nu har vi fått ett halvt oväntat NO-prov som inträffar imorgon. Kan det rätt bra redan, men ska läsa igenom det några gånger innan Desperate Housewives börjar.

SOLAR

Sitter ute på balkongen för tillfälet med en smoothie i handen, ibland måste man ju bara älska livet! Slutade liksom två, har bara haft svenska, bild och franska så det var chill. Vid fyra tror jag att det blir balett, sen jazzlinjen wiiie! Men nu ska jag ställa ifrån mig datorn och försöka få lite färg. Puss


Dagens:


Abercrombie & Fitch, Primark, Converse, Longchamp.

Let's go to the beach

beach

Look for today:



Du suger

Skön dag i skolan, många lärare sjuka så 3/6 lektioner var normala så det var nice. Dans som vanligt, roligt det. Kom nyss hem från att ha sprungit med Matilda i tre timmar, stannade till två gånger och körde styrka, så jäävla härligt.

Dance Inspiration


Uppvikta jeans


Idag körde jag på uppvikta jeans och korta vita converse, tycker det är så sjukt snyggt nu sådär på våren. Dock hade jag lite halvt mörkblåa byxor, tycker det är snyggare med ljusa jeans, men ja. Vad tycker ni, hiss eller diss?

Home, sweet home

Kom precis hem från Elsa där jag har varit hela kvällen. Vi kollade på Human Centipede, blev jätte besviken eftersom jag trott att den skulle vara super bra, men den var bara riktigt konstig. Åt även smälta marshmallows med vaniljglass och jordgubbar. Ska ha nyttighetsvecka veckan som kommer så ja.. Tröståt lite haha.


Buss 414

Sitter äntligen på bussen påväg hem till Elsa där jag ska äta middag. Har varit och dansat och efter det träffade jag Matilda en stund. Måste bara säga att GUD så mysigt väder det är ute, sommaren kanske kommer iallafall! Förlåt för sämsta uppdatering under helgen, men lovar er bättre uppdatering resten av veckan/ ikväll, så stay turned!


Dagens outfit


Det här blev kvällens outfit, en kabelstickad tröja från Ralph Lauren och ett par vanliga jeans. Till det hade jag min jeansjacka och ett par converse.

Anledning till ingen bloggning..

Förlåt att jag inte bloggat, men imorse åkte jag in för att dansa och åååh vad roligt det var. Önskar att lektionen var tio gånger längre men icke. Kom ut igen vid 3-tiden då jag åkte hem till några familjekompisar som hyr ett hus i närheten. Vi åt god mat och har precis kommit hem efter en 5 km långpromenad därifrån. Imorgon måste jag åka tillbaka in och dansa en och en halvtimme extra. Bild från igår.


Just another blogginlägg

Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket idag, men är på landet med någon random. Jag och denna någon har gått runt lite på orten och pratat lite osv osv. Just nu sitter vi och tjockat (Andreas) choklad och bara chillar så det är nice.

On the tubleros

Sitter på tunnelbanan påväg hem till Tovisen just nu, vi ska äta pannkakor och mysa lite. Jippiho! Skulle ja träffat Sophie, men hon år för seg för attväbta på.. Men vad ska ni göra idag då?

En liten bit av dagens outfit, bättre bild kommer!


Godmorgon inlägg + bild från Egypten

Vaknade för någon timme sen och ligger i sängen och väntar på att Sophie ska vakna.. Tror jag ska träffa henne idag, sen är det dans och efter det åker jag och Andrea till mitt landställe, weeeeey! Nu ska jag gå och hämta min Ben&Jerry i frysen och sen fixa mig lite, hihi puss.
Egypten 2010/2011

Poly


17

Kom precis hem från stallet, så sjukt längesen jag var där..  Gick iallafall jätte bra att rida, märktes inte att jag ridit på ett halvår så det var bra. Har ätit lite middag också, spaghetti carbonara ♥ Har bara ätit frukost och en macka under dagen så var riktigt hungrig, åt nästan upp allt, haha.

Godmorgon!

Vi vaknade för nån timme sen då vi gick upp och gjorde amerikanska pannkakor. Nu ligger vi och kollar på arga snickaren, haha..


Bloggtips - MOGIS.SE

En blogg som jag läser dagligen är denna och känner att jag verkligen måste tipsa er om att kika in. Hon bloggar om lite allt möjligt men skulle nog kalla det modeblogg. Just nu är hon på Maldiverna med hennes kille, och det är verkligen jättekul att läsa om, fina bilder och intressanta inlägg. Gör er själva en tjänst och kolla hennes blogg - MOGIS.SE


Q/A

" Jättefin tröja, vart kommer den ifrån? Jättefin blogg! "
SVAR:
Vet inte vilken av dom du menar så svarar på båda.. Den vita blusen som jag har under är från Hollister och koftan är från H&M!

Onsdag 16 maj

Kom hem för cirka en timme sen. Skolan var helt okej och efter det gick jag hem till Maya med Matilda och där var Celine. Vi dansade dancehall för varandra och sen bestämde jag mig för att gå på baletten iallafall, tur det för det var faktiskt väldigt roligt idag! Ska bli sjukt nice med två dagars extra ledighet nu, det har jag förtjänat. Ska möta upp Caroline om nån timme, vi åker hem till henne och sover där så det blir mysigt!

Dagens outfit


Godmorgon!

Har ju sovmorgon till 10.15, precis som alla andra onsdagar. Sitter helt fix och färdig och kollar runt på datorn medans tiden rullar iväg, tror det här kommer bli en bra dag! Har sminkat mig för första gången på fyra dagar också, det känns väldigt bra att slippa gå runt osminkad.

Tips på goda mellanmål

973856-11-1336996817884_large574557_262443520521400_257639294335156_500232_1831906000_n_largeTumblr_lyks3rap3z1rnb3quo1_500_largeTumblr_lpni6bizum1r18silo1_500_large
Jag måste äta innan jag tränar, och då blir det ofta något slags mellis mellan skolan och dansen. Man kan ju köpa någonting litet påvägen, men om man har tid så är det mycket bättre att gå hem och göra något lite mer nyttigt. (BEACH 2012) Några tips är fruktsallad, smoothie, müsli med youghurt och färska bär, osv osv. Det finns ju egentligen hur mycket gott (och nyttigt) man kan äta istället för att slänga i sig en macka.

:Virkade Shorts

Stoooor hiss till virkade shorts, tycker det är så sjukt snyggt. Tänk er till ett par Converse/UGGs och ett par bruna ben, åååååh! Finns jätte snygga på både H&M & Zara som jag funderar på att köpa, så sjukt snygga alltså!


Dansen idag asså..

Gick så fruktansvärt dåligt på dansen idag, fick typ blodsocker fall och tappade allting. Just nu vill jag typ slänga mig på sängen och sova, har ont i huvudet och är så sjukt trött så det är ju kul. Felicia är bäst så hon bar mig hem haha.
533346_401325753211501_100000022403864_1662256_1279589575_n_large
Hur jag brukar känna mig..
Dsc_0055_161023692_large
Hur jag kände mig idag..

Beuty

Beuty



Dagens outfit


15 maj

Vanlig dag i skolan, jätterolig bildlektion, skulle tolka en låttext med en bild. Jag och Febe gjorde If I Were A Boy och det blev bästa bilden, kanske lägger upp den senare. Slutade vid två och har varit ute i solen ett tag, men sitter nu i mitt kök med Febe och väntar på våra (gratis)pizzor som ligger i ugnen och luktar gott. Puss!


Förlåt att jag inte bloggat.

Drog till Felicia efter dansen och sen när jag kom hem pratade jag med mamma och pappa i en timme. Det är anledningarna till att jag inte bloggat idag, och har dessutom fått ett nytt nätverk som är super snabbt: Weeey. Nej men dagen har varit grym, rolig dag i skolan (...), super rolig dans och mysigt att vara med Felicia. Imorgon ska jag upp lite tidigare än vanligt för att hinna träffa Febe innan skolan. Bara så ni vet.
Bild från i somras.. Inga kommentarer.


MICHAEL Michael Kors

Åh vad jag tycker om den här väskan.. Rymlig, snygg och enkel i ett. Finns hur många färger som helst, men om jag skulle köpa en skulle jag nog tippa på att det skulle bli brun eller vit, eftersom jag är inte så mycket för färglada väskor. Skulle jag vart det skulle jag lätt ha köpt den rosa, så jävla cool.
MICHAEL Michael Kors


Dansa pausa


Sämst uppdatering

Har varit på landet och inte orkat blogga. Åkte iallafall tillbaka till stan rätt tidigt imorse, satt på en sjukt läskig buss som var påväg att välta hela tiden. Mötte upp Andrea och åt supergod sushi och pratade ett tag innan vi gick till dansen. Vart ett rätt flummigt pass, men fick ändå det mesta uppklarat. Låter som om det är en 92 åring som skrivit detta inlägg men kör ba.

Update från landet

Tog inte med mig datorn iallafall, så har inte hunnit blogga. Saker jag gjort i stället är att jag har varit ute på promenad med vovven, ätit ute med familjekompisar och läst. Ska ta det lugnt ikväll och sen imorgon ska jag in till stan igen och träffa Andrea o dansa. Onödig information men det är så det blir med mobiluppdatering.


Love Pink.


Goddagens

Har inte hunnit blogga idag, förlåt för det. Firat pappa, dansat, träffat Andrea och packat till landet har gått före. Dagen har varit jätte mysig, skulle på loppis men den blev inställd och sen var den inte det så det var knazzzz. Men dansen var iallafall jätterolig, och nu ska jag åka till landet. Tar med mig datorn så det kommer säkert bli lite uppdatering. Nästan exakt ett år sedan.

At night

night


Update

Ligger i min säng med Febe och Sigge och myser med morden i midsomer. Har varit ute på promenad, ätit middag och bakat super goda kolasnittar. Uppdaterar mer imorgon, puss!


Flower power


Efter 1,5 h långt fix och trix är jag äntligen färdig med min del av "presenten" och ska unna mig själv ett stort glas smoothie och ett par avsnitt av Desperate Housewives innan jag ska vidare till dansen.

11 maj


Dagen har rullat på som vanligt, haft normala lektioner och allt har varit precis som det brukar. Kom nyss hem och har ätit sushi och ska nu fixa födelsedagspresent till pappa som fyller år imorgon! När jag är klar med det blir det antagligen Desperate Housewives eller något liknande, måste vila upp mig innan dansen. Helt död.

Kvällens planer:


Om en stund kommer Febe hit, hon sover här ikväll vilket ska bli jättemysigt. Dock har jag dans både ikväll och imorgon bitti så..
Ja. Men vi ska baka, och gosa med en av mina favvo-vovvisar, kanske kolla på film och bara mysa!

Goodmorning sunshines

Är på så mycket bättre humör nu till skillnad från när jag gick och la mig. Går bara tre timmar i skolan idag, och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Är bara sugen på att gå hem, slänga mig på sängen och dö lite halvt. Sen är det dancehall kl fem och sen vet jag inte vad jag hittar på!

+ Killar

Gärna vara snygg, lukta gott, snygg kropp, omtänksam, snäll, lagom lätt, ha humor, gosig, super gullig.. Ja det är 10 saker som är + på killar enligt mig!
35491_451666258180965_100000127843207_1882613_1402212272_n_large425764_340382229336916_268397319868741_943535_348021993_n_largeTumblr_m3oixyqtwu1rrqb7po1_500_largeTumblr_m3rde07vye1r8x4ybo1_500_large

Classic


10 maj

Har varit en rätt normal dag i skolan förutom att det blev lite knas. Efter det gick jag, Blanca & Febe till nytan, köpte glass och såg Ana Gina & Laleh! Sen var det dans, bland det roligaste på länge faktiskt. Har käkat lite och ska kolla på någon film eller något, puss!

This Summer


Mange Makers nya låt


Vad tycker ni om Mange Makers nya låt "Drick den"? Själv tycker jag den är rätt bra faktiskt, kommer nog spelas mycket i sommar!

Godmorgon!

Godmorgon finisar, hur är det med er? *inget svar* Själv är det bra, det är ju rätt nice väder ute och ska bli 18+ idag så det är ju grymt! Har haft en chill morgon, har fixat mig i lugn och ro, ätit super god frukost och dessutom hunnit med att blogga. Önskar jag kunde skiva längre men måste springa till skolan nu, puss!

Nonono

- Att gå upp på morgonen för att gå till skolan.
Fotky na nástenke
- Stort minus på att dansen snart är slut för terminen.
Drama/dramaqueens/attentionseekers/attentionwhores osv.
destini marie †
- Vissa människor som kopierar andra bloggar i stort sätt rakt av.
- Hatar att det regnar ute, tycker att det ska bli varmt nu..
Kristin Sofie Nicolaysen -
- Folk som är så sjukt okänsliga med vissa seriösa saker.
- När folk som använder leggings istället för jeans.

Tagga beach 2012 nu!


Collage

Kofta - Okänd | Ballerina, H&M | Väska, Marc by Marc Jacobs | Blus, Hollister | Jeans, Okänd


Not over you

Förlåt för sugig uppdatering, lovar att uppdatera mycket idag! Tidigare idag har jag gjort en låt i skolan hela dagen, var ett tag med Blanca efter skolan och åt glass och sen mötte jag upp Sade och vi gick till baletten. Allting gick åt helvete, men ja, alla har ju sina dåliga dagar..


Kvällsprommis

Sitter i en hammock med Maya och Febe och lyssnar på musik och ba myser. Sover hos Maya idag så blir bog inte så mycket bloggning.. Har köpte massa glass och godis och ska snart hem och kolla på desperate housewives, käärlek på det!


Godmorgon

Känns som om det kommer bli en otroligt mysig dag, solen skiner och jag slutar kl. två! Om värmen håller i sig ska jag nog hem och lägga mig på balkongen och sola mellan dansen och skolan, jävligt nice. Men nu måste jag fixa mig klart inför skolan, bloggar senare! Puss

Bekännelser

♥ Jag är jättesugen på att blogga, men är för lat för att gå in på blogg.se och få det gjort..
♥ Jag blir så jävla rädd när folk typ hoppar fram bakom ett hörn för att skrämma mig..
♥ Om jag en gång börjat störa mig på en person kan det ta flera år innan jag kommer över det..
♥ Tycker det är jättejobbigt med folk som alltid måste stå i centrum och inte tål när andra får komplimanger..
♥ Jag har i stort sätt hela mitt planerat, vet vad jag ska bo, vilket gymnasium jag ska gå och vad jag vill jobba med..
♥ Jag är värsta mattesnillet, det kanske inte är något att "skryta" om men ändå..
♥ Jag var värsta "mobbaren" när jag gick på dagis, haha..
♥ Jag älskar småbarn, tycker dom är så himla söta..

Favvisar


Juicy Couture -Viva la Juicy, Clean -Outdoor Showerfresh, Nina Ricci- Nina, Britney Spears -Midnight

Black/White

B/W


Dagens klädval


Tonight, we're young.

Goddag mina vänner! Ligger i min säng at ma place och bara chillar kanten. Skämt åsido.. Nej men slutade för 40 minuter sen och är hemma hos mig med Febe, ska snart på dans osv osv. Har varit glad hela dagen men det blev ite TPL-mode när jag och Febe trillade av en skateboard. Gjorde så jävla ont, trodde helt seriöst att jag brutit benen. Två halv-fina bilder från arkivet.

Polyvore


Alohaa

Vaknade hemma hos Carro, åkte in till Slussen där jag mötte danskompizarna. Vi drog till Dieselverkstaden i Sickla där vi först såg en asgrym dansföreställning, åt lite donken för att sedan se ännu en föreställning, även den skitbra. Har varit en mysig dag, sitter just nu och kollar på Morden i Midsomer. Lovar att det blir bättre bloggning i veckan, har inte haft tid för det.

Look for today


Classic,
kabelstickad tröja från Ralph Lauren och "jeans" från Dr. Denims

5 maj

Det blev en jätte lyckad dag, mysiga människor och god mat. Dock kände jag bara Carro och lite Alva när jag kom hit så det var rätt stelt i början, men det blev mycket bättre stämmning när vi körde norsk karaoke och alla gjorde bort sig, haha.. Nej men det var somsagt jättemysigt, är hur mätt som helst efter alla pannkakor som jag ätit. Sover här inatt, och imorgon blir det upp tidigt för att kolla på två dansföreställningar! Alla bilder är från Carolines blogg. Finns många fler bilder där så cheeecka.

Bild från i onsdags

Uppdatering har verkligen sugigt, förlåt för det.. Har bara tagit det lugnt, varit med kompisar och dansat och har inte känt att bloggen spelat någon större roll. Just nu sitter jag och väntar på buss 430 i Slussen som ska ta mig till Ingarö där Caroline ska ha födelsedags-brunch!


Almost summer


Tre bilder från dagen

image descriptionimage description
När vi slutade skolan gick jag först med Ninni, och sen med hem till Blanca för att titta på hennes super söta hundvalp. Man ville bara pussa på den.. Kom iallafall nyss hem från dansen, det var super kul som vanligt.

Mys


Inspiration

fashionflorence!* on We Heart It. http://weheartit.com/entry/15752137Untitled on We Heart It. http://weheartit.com/entry/27742696 Facebook on We Heart It. http://weheartit.com/entry/27714856 Hapa Time on We Heart It. http://weheartit.com/entry/27759982Carolines Mode | StockholmStreetStyle on We Heart It. http://weheartit.com/entry/24658012WICKED-YOUTH on We Heart It. http://weheartit.com/entry/27732966

Alla bilder från denna tumblr.

Förlåt för mobilbilder men tog inte med kameran


Dagens outfit

Linne, H&M Conscious Collection | Jeans, Primark | Skor, Converse | Väska, LongChamp

Vet ni vem jag träffade på idag?


När vi var på museet så såg vi ingen mindre en Klara från Top Model Sverige. Vart så jäävla hypad, tyckte verkligen hon skulle vinna hela skiten så det var ju jävligt coolt.

2 maj

Har varit en super nice dag idag, började 10.15 då klassen drog till Nationalmuseet för att se (en riktigt tråkig) utställning. Det tog en timme och resten av tiden satt vi ute och solade. När vi slutade drog jag, Billie & Ninni till nytan där vi träffade Maya, Matilda, Febe. Vi åt jordgubbar doppade i nutella, så niiiiiice. Kom precis hem från dansen, var svimmfärdig typ hela lektionen så det var inte så kul, men what to do?

Mysiga covers

Without you - Josh Harrison
Titanium - Collin Mcloughlin

Godmorgon sötisar!

Eftersom jag hade utveckligsamtal imorse har jag varit uppe sen tjugo i åtta, men har precis ätit frukost ohc börjat fixa mig. Allting gick bra, men jag hatar verkligen utveckligsamtal så är glad att få det överstökat för i år.. Om ett tag ska jag träffa Ninni och snacka lite, så måste skynda på att fixa mig nu! Puss

Godnatt!

Imorgon har jag ju sovmorgon till kvart över tio, men innan det har jag utvecklingsamtal.. KLOCKAN KVART I ÅTTA PÅ MORGONEN. Ska försöka övertyga mamma och pappa att dom får gå utan mig, pallar fan inte gå upp, haha. Nej men sen ska vi på studiebesök på Nationalmuseet och se någon utställning om passion eller något. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa mig för sängen, sov så gott!

Dagens outfit

Tshirt, Abercrombie & Fitch | Tröja, Millers | Jeans, Primark | Väska, Long Champ | Skor, Converse | Solglasögon, RayBan


1 maj

Kom nyss hem från en super mysig dag på stan med Fannie, solig också för den delen. Åt ju först sushi, sen blev den frozen yougurt. Köpte en cheeseburgare att trycka i mig men där sa det stopp så var tvungen att slänga den. Vart ju inte riktigt beach 2012 om jag säger så.. Skulle ha träffat Maya nu för att gå ut och springa men hon är alldelles för lat så jag får väl gå ut all by my self..



Vad gör jag med ögonen..

Just nu sitter jag i PK-huset med Fannie och har precis ätit sushi. Innan det satt vi vid vattnet och snackade ett tag. Ska snart ut igen och köpa en glass på montis och sätta oss under körsbärsträden i kungsan eller nåt. Bloggar senare, puss


Shoes/Bag/Sunglasses


PICMONKEY.com


Som dom flesta antagligen vet så lades ju Picnik ner för några veckor sen, vilket var väldigt synd eftersom det var en grym hemsida. Men lite innan det inträffade kom hemsidan Picmonkey.com upp, det är ungefär på pricken likadant, så om du inte redan använder det, GÖR DET!

Godmorgon bloggen!

Vaknade för någon timme sen och har ätit underbar frukost med  pain au chocolat & jordgubbar. Vid två-tiden ska jag träffa Fannie, vet inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på något roligt! Vädret fortsätter att vara på topp även idag, dock har jag inte en blekaste aning vad jag ska ha för kläder på mig.. Antingen blir det för varmt eller för kallt, donno what to do.