The Boys Who..


Nice man


INSTAGRAM

" Fin blogg! Har du Instagram? "

SVAR:
Ja jag har instagram, där heter jag ebbawesterberg (rätt logiskt) så det är bara att följa mig där! Lägger upp massa bilder där som inte kommer upp på bloggen.

image description



Otaggad


Ikväll är det ju valborg och vet ni vad jag ska göra? Absolut ingenting. Dels har jag ont i huvudet, och dum som jag är har jag glömt planera in valborg och nu är alla upptagna. FML-mode. Maya ringde nyss och frågade om jag ville ut med henne och Celine, men bara för att jag är så otaggad måste jag säga nej, buhu.

Resepresenter


Mamma och pappa kom precis hem från Nice och hade det här i resväskan till mig: några hudprodukter från Biotherm, en parfym från Armani & en ny Clinique mascara, precis vad jag behövde!

Skolavslutningsklänning..?

Det är ju bara lite mer än en månad kvar tills det är dags för skolavslutning, så har börjat fundera på klänning. Här uppe är det tre stycken jag tyckte om, tycker det är finaste med vitt eller blommigt till just skolavslutning. Dock tycker jag att det är ganska onödigt att köpa en helt ny super dyr klänning som man ändå bara använder en gång, så ska nog inte köpa en som kostar mer än 1000 kronor. Man måste verkligen köpa nu, för om några veckor kommer alla vara slut!


Just nu:

Sitter ute på min balkong med Andrea, smaskar jordgubbar, dunkar musik och bara njuter av livet. Vilket jävla underbart väder det är ute, sommaren/våren kanske komemr ändå tillslut? Idag är det ju valborg också, vad ska ni göra ikväll?

Something to die for

Jag skulle så sjukt gärna åka utomlands nu, känns som om det var 1000 år sedan. Gärna till något varmt land där det är soligt och vattnet är super blått. Bilderna över är från ett hotell som såg mysigt ut i Egypten, fatta vad nice?!
Blue Village Exotic – Aquamarine - Bild 2
Blue Village Exotic – Aquamarine - Bild 19

































































Strike a pose


Cozy


Vilja Bli

Just nu sitter jag hemma hos Febe och kollar på Morden i Midsomer. Hade ju dansgrej, gick tyvärr inte så jättebra om man säger så.. Men är ändå rätt nöjd. Efter det gick vi ut och åt, blev inte Vapiano utan en mysig grekisk resturang med jätte god mat. Tyvärr glömde jag kameran så blev inga bilder, förlåt för det..


Q/A

" Fin blogg! Vart gör du dina collage? "

SVAR:
Tack så mycket! Jag gör mina collage på polyvore.com, rekommender verkligen!

Ett smile några ord och jag dog för dig.

Febe och hennes familj drog för över en timme sen och jag har äntligen duschat och hunnit fixa mig. Var ju tänkt att jag skulle träffa Andrea men hon är på gudstjänst med skolan och svarar inte på telefonen, suck..Ska göra något tidsinställt som kommer upp medans jag är på dansen, för nu ska jag ut och träffa Sade!


Godmorgon!

Godmorgon finisar, vaknade här hemma hos Febe för ett tag sen och har ätit scones till frukost, så sjukt mätt.. Planen var att jag skulle följa med Febes familj till Vapiano och äta lunch innan Platform, men dom ska på teater så vi tar det efteråt istället.. Om några timmar ska jag somsagt träffa Andrea, sen går väl vi till Danscenter och slipar det sista! Två bilder från igår kväll.

Bloggtips!

 


The Lucky One

Förlåt för dålig och tråkig uppdatering under dagen, skulle vilja säga att det blir bättre imorgon men icke. Vi har varit på bio under kvällen, och åååh vad Zaciibooii vad snygg, jag och Febe var deprimerade påvägen hem om jag säger så.. Imorgon är det ju äntligen Platform, men innan det ska jag träffa Andrea och hjälpa henne med ett skolarbete. Nu vart Febe tråkig och vill sova, så jag har tyvärr inget annat val än att stänga ner datorn och sova jag med.

Gammal bild.

This morning.

Imorse väckte Andrea oss vid nio-tiden och var jätte jobbig, men då gick vi upp och gjorde fattiga riddare, smoothie & skar apelsiner. Sen drog jag och träffade Sade och dansade, det var verkligen skit kul! Nu är jag hemma hos Febe och har duschat och degat framför datorn och ska snart hem till mig och hämta biobiljetter. Kl 18.30 ska vi se The Lucky One på bio så det bir super.


Hollister/Victoria's Secret


It's our time.

Åh vilken underbart väder det är ute, eller vad säger ni? Sitter i Andreas fönster och solar, som nu börjar tjata om att vi måste gå, öööh jobbig.Min dan börjar om 50 minuter, ska kolla med Sade vart hon är och kanske möta upp henne.

Andreas crib

Sover hos Andrea inatt istället för Febe, vi sover här alla tre! Vi har varit ute på en liten mupp-promenad och träffat på folk man inte vill träffa när man går i pyamasbyxor. Nu ska vi kolla på film och bara woop woop wooooopa.

Vita jeans.

Till sommaren ska jag helt klart köpa ett par vita jeans, riktigt snyggt tycker jag. Man kan ju ha det till nästan vad som helst, typ en färgstark (rosa) tröja/blus/piké och bara super enkla ballerina skor. Vill ha allting på bilden, särskilt Marc by Marc Jacobs väskan.. Nej men tyckte allting var väldigt fin och ska nog faktisk köpa en snygg piké till sommaren.


Nu kör vi.

Blev rätt taggad på att träna, känns dock lite risky att gå ut och springa/gå nu.. Tänkte köra massa situps och armhävningar. Förrutom vanlig mat har jag ätit pizza, cupcake, glass, chips, choklad och mentos idag. Hahahahahaha så grym (y) Nej men har dansat två timmar och ska köra lite mer nu så tycker jag förtjänar det.
545728_large1158959-8-1335217925915_large

Bild från dagen.

Ligger just nu hemma hos Felicia lite lagom gosiga sådär.. Har dansat i två timmar, gjorde dock illa foten lite i slutet, men det är bättre nu. Om ett tag ska jag hem och packa, ska sova hos Febe fredag-måndag så det kan behövas.

 


H&M Conscious Collection


Confessions

Jag blir så sjukt irriterad när folk som inte känner mig säger mitt namn. Jag hatar när folk lägger säg i saker dom inte har nånting med att göra.
Jag tycker inte om för mycket drama, men tycker det är sjukt kul när folk göra bort sig. När jag säger att jag är blyg skrattar folk..
Jag vill åka till Nice/Mallorca, typ nu. Jag har jättemånga ljus, men tänder dom aldrig för jag är rädd att dom ska ta slut, haha.
Jag hatar tjejer som dansar dancehall för att kunna shaka på fester. Jag är nästan alltid glad. Jag har verkligen jätte torr humor.

Godmorgon.

Vädret suger ju, men det känns som att det kommer bli en bra dag. "Another day, another drama" om man säger så, haha.. Har äntligen kommit ihåg att be mamma om pengar, så nu kan jag äntligen laga min iPhone-skärm.

Godnatt

Nu har jag suttit och trixat lite med tidsinställda inlägg som kommer upp imorgon under dagen, spelat lite rumble och hunnit duscha. Ska kolla runt på lite bloggar, sen är det nog dags för mig att släcka lampan och sussa. Hoppas verkligen på att vakna upp till sol..

Saknar London


BE POSITIVE

+ Det är snart sommar.
+ Det är ledigt i skolan på måndag och tisdag.
+ Det är Platform på söndag, är sjukt taggaaaa.
+ Temavecka från onsdag nästa vecka = inga lektioner på två veckor!
+ Jag slutar en timme tidigare än vanligt imorgon.
+ Mina kära danskompisar.


Haha så rolig..


All In Pink/White


Mästerkock

Kom precis hem från dansen och ska gå och äta middag, pestolax, som jag lagat heeelt själv. När jag har ätit ska jag rota igenom alla garderober här hemma efter en helgalen tröja som jag kan ha på Platform på söndag.

Dagens outfit


Blus, Hollister | Dr. Denims | Skinnjacka, Jofama by Kenza | Skor, Converse

Godmorgon finisar!

Kommer nog bli en grym dag idag skulle jag tro, vädret är, eller var iallafall på topp för fem minuter sen och jag har sovmorgon! Ska snart börja gå till skolan, och sen blir det (som vanligt) dans. Bildlöst.

The Boys Who..



Dance like nobody's watchin

Kom nyss hem från dansen, var skit roligt och fick för en gång skull lite tillbaka på det vi gjorde, haha.. Nej men det var bäst! Blev dock ingen balett eftersom vi var tvungen att öva ännu mer. Okej, det är cirka 3 personer som läser som bryr sig om dans, så slutar här. Kom nyss på att jag har sovmorgon imorgon och att det är Desperate Housewives ikväll.

Hahaha, så sanna..


Världens tråkigaste outfit

Jeans, Primark | Linne, GinaTricot | Kofta, GinaTricot | Jacka, Jofama by Kenza | Skor, Converse


Wanties

Skulle jätte gärna vilja ha ett par svarta Jeffrey Cambell, provade Billies idag och dom var så sjukt snygga och sköna.

.

Hann inte uppdatera imorse efter son att jag försov mig, så det får bli mobilblogg. Slutade precis och sitter ute i solen och bara chillar. Om en halv timme ska jag och Febe börja gå till dansen och så blir det dans i 2 h och 45 min, niiiiiiice.


Mr.Feelgood



4 halvgamla polyvore-collage

Classic
Pretty in Pink


Love from Paris

Untitled #6



Förlåt för sämsta uppdateringen!

Har varit en chill måndag, har varit på bästa humöret i stort sett hela dagen. Vanliga lektioner i skolan, på lunchen gick jag och Febe och åt världens godaste chicken tikka, sen var det dans. Var jättekul, vi börjar bli mer eller mindre klara med dansen vi ska visa på söndag (!!!) så det är grymt. När jag kom hem åt jag middag i typ en timme och sen har mamma installerat något program på min dator, därför jag inte bloggat.

Bilder från idag.

Dagens outfit

Blus, Zara | Jeans, Primark | Skor, Coneverse | Skinnjacka, Jofama by Kenza | Väska, Longchamp


Godmorgon!

Godmorgon finisar, vaknade för ett tag sen och har hunnit duscha och grejer. Kör på osminkat idag, eller har fyllt i ögonbrynen lite men inget annat! Idag ska jag gå i skolan till halv fyra, sen blir det nästan direkt till dansen för att fortsätta med.. ja, dansen.

Just nu

Sitter och checkar Gossip Girl, hade nästan glömt bort hur jävla grymt det är.
0064089000b_large

Glöm inte bort att tvätta dina sminkborstar!

1. Börja med att sköjla sminkborsten/borstarna i varmt vatten
2. Sätt en klick alcogel i mitten av borsten. Gnugga in noga och skölj sedan ur. Det dödar bakterierna.

3. Ta sedan (mycket) tvål/schampoo och tvätta ut nogrant. Det tar bort allt fett och gamla sminkrester som finns i borsten.

4. Happyface, ren och fin borste!

50 first dates

" Filmen handlar om Henry, en kvinnokarl som lever på Hawaii och lever sitt liv genom att träffa kvinnor som är där på semester. Kvinnorna kommer och går ända tills den dagen Henry träffar Lucy, en vacker kvinna som han har en underbar date med. De skils åt med löftet om att träffas på samma restaurang och äta frukost nästa morgon. Allt verkar perfekt ända tills de möts på morgonen och det visar sig att Lucy inte har någon aning om vem han är eller något som hänt den senaste tiden för den delen. Det visar sig att Lucy lider av störningar i korttidsminnet efter en bilolycka för en tid sen. Men Henry är så tagen av henne att han beslutar sig för att försöka vinna hennes kärlek på nytt varje dag. "

Sjukt gullig film, vääärd att se!
50 First Dates - Adam Sandler Photo (203865) - Fanpop Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://4.bp.blogspot.com/_IA5nokOFh84/TBWGqk96mrI/AAAAAAAAETM/i6sRGqav5Uo/s1600/50_first_dates2.jpg Cudovita.si > Slike frizur Cudovita.si > Slike frizur

22 april

Efter att ha dansat i en timme gick jag, Signe & Andrea ut och sprang. Eller vi sprang halva vägen och gick resten, hehe. Snackade om lite saker med dom, och ja, man måste ju bara älska dom. Andrea var tvungen att vara hemma vid fem, men jag och Signe gick och belönade oss med en pizza (haha). Vi har suttit och snackat fram till nu, super mysigt!
Tumblr_m22looaqh51rsyh93o1_500_large297398363_2969c8f6fce2_large

Nu springer jag iväg.


Ska möta Andrea om 5 minuter, vi går till Danscenter där vi träffar alla mysiga människor och dansar ett tag. Efter det går jag och satsar-Andrea ut och springer, har på mig mina snabba skor och allt. Nu börjar det bli lite bråttom så måste rusa, puss!

Bloggar jag läser dagligen:


Carolines

Febes

























Sofis

Charlottas

Godmorgon bloggen!

Vaknade för ett par timmar sen och har ätit frukost, kollat Gossip Girl och fixat oss för att ta en buss till stan om en halvtimme. Vid halv tre ska jag träffa Jazzlinjen och dansa, har "föreställning" om en vecka och koreografin sitter som en smäck.. Eller inte.

Förlåt för webbkamera bilder, men kameran ligger på övervåningen och orkar inte hämta den.

Grym uppdatering imorgon

Är hemma hos Caroline och vi har tittat på film och så, lovar att uppdatera er imorgon.


Dagens outfit


Hemma hos Febe

Ebba är seg på att blogga så nu får ni ett inlägg av världens underbaraste människa någonsin, Andrea Hedås wihoooooooo ♥ Idag har Ebba dansat och sen mötte hon upp mig och Febe och vi gick till Wayne's Coffeeee och fikade, standard hihihu. Åt tre kulor glass var och massa grädde, tagga Beach 2012 liksooom! Sen åkte vi till Sjöstaden och satte oss på en uteservering med filtar och låtsades att det var sommar. Tog seriöst världens fulaste bilder hahahahahahahahhaha... Nu är vi hemma och Febe woop woop och alla är lite småmongo sådär.... som vanligt dårå. Bjuder på två skitsnygga bilder från idag hahahahahaha, puss ♥



Ebba, jag och Febe hhaahhahaahhaahaha



Jag och Ebba idag på fiket, älskar dig mongo hihihho ♥


For the first time

Just nu är jag hemma hos Febe med Andrea, vi var först på Waynes och sen på ett fik här i Sjöstaden. Dubbelfika helt enkelt. Om några timmar ska jag ta bussen till Ingarö och så sover jag hos Caroline inatt, det blir ju mysigt!




Frukost

Startar dagen med en goood frukost med äggröra&bacon och en smoothie. Nu är jag helt klart super redo att dansa!


Godmorgon bloggen, hur är läget?

Själv är det bra! Ska snart upp och äta frukost och se blir det somsagt dans för min del. Vad ska ni göra idag?

You like to vogue and that's a fact

Är helt slut efter veckan, har ingen aning varför.. Har varit hemma och kollat på Let's Dance, så sjukt tråkigt men sånt är livet. Ska kolla några avsnitt Desperate Housewives och sen sova, har dans imorgon vid tolv, tagg. Nej men det blir skit roligt, är verkligen aspeppad på att dansa så det blir gryyymt! Hur har eran kväll varit hittills, bättre än min?

Farsta Teater 18 december 2011, saaaknar!

Hollister Hiss/Diss

Hollister är så otroligt överskattat enligt mig. När det först kom till Stockholm köpte ju verkligen alla saker därifrån, inklusive jag. Sakerna till höger i collaget är några av dom, hoodie tshirts och den där förbaskade vita linnet. Jag har grejer från Hollister, men det känns inte sådär jätte kul att gå omkring med kläder som varenda tonåring har.. Däremot har dom en hel del grejer som är väldigt fina, som ni ser i det vänstra collaget. Shorts, tubtoppar, jeans och fina blusar.


-

Vad tycker ni om RunawayDreamz? Jag tycker att dom har en hel del fina shorts, gillar dom som är mest normala och inte i typ lila. Skulle inte banga på ett par sånna härna (↓) Tycker dom är snyggt slitna, fin färg och allt det där, kanske lite mycket nitar. Men vad tycker ni, hiss eller diss?


Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timme sen och har varit så  jävla seg under morgonen. Vädret förstör mitt liv, ser ut som en vintermorgon i november. Börjar om fem minuter men tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går. Slutar tolv och då tror jag går hem och sover/bloggar/tränar, orkar inte vara ute i det här jävla skitvädret, så jävla onice. Bildlöst.

Tips tips tips!

När man sitter och tittar på tv/film eller bara har allmänt tråkigt, så är det ett grymt tips att måla naglarna! Dels är ju det ju ett bra tidsfördriv, och dessutom är det ju inte särkilt fräscht att gå runt med helt ofixade naglar. Man behöver ju inte ha värsta färgstärka neon nagellacket, bara man har något på dom så är det OK. Måste nog säga att jag tycker det är snyggast med fransk manikyr, men eftersom att jag är så lat orkar inte jag pilla (haha, världens fulaste ord) med det ikväll.
how do you make a gif at gickr.com


DISS!


Måste bara tycka till om en grej.. Vad är det här med utsvängda jeans? Visst, det kan vara snyggt på vissa människor, men själv skulle jag aldrig någonsin sätta på mig ett par. Jag tycker att stuprörsjeans är så mycket snyggare, och det är i stort sätt bara såna jag använder. Men vad tycker ni, HISS/DISS?

S[HE'S] BR[OK]EN

Har varit en helt normal dag, först skola och sen dans i två timmar!

Efter dansen ringde Agnes och vi gick och åt sushi tillsammans, var sjukt gott. Nu ska jag kolla

lite bloggar och leta inspiration till roliga inlägg, och sen träna. C'ya

 

Gammal Instagram bild, glömde kameran hemma.


Dagens outfit


Såhär har jag gått omkring idag, skittråkig outfit.

Håltimme

Goddagens bloggen! Just nu sitter jag, Matilda, Blanca & Febe hemma hos mig med godis och sånt mys. Har varit en rätt seg förmiddag, men har bara franska och sen slutar jag! Då blire dans i två timmar dans med världens gosigaste dansgrupp, wooop. Extremt osammanhängande inlägg, men det bjuder jag på!

15 Teenager Posts


Q/A

" Sluta banta du är redan jätte smal. "

SVAR:
Jag bantar inte, jag vill bara träna upp min kropp och bli lite mer "fit". Jag kommer verkligen inte sluta äta eller något sånt, för jag tränar inte för att bli smal.. Okej det här blev ett väldigt lulligt "svar" men jag ville bara förklara så att inte fok tror jag svälter mig.. Skriv ditt namn nästa gång.

At the moment


Duktig tjej!

gif maker

När jag kom hem från dansen var det bara jag, Agnes & Frida hemma, och vet ni vad jag gjorde? Jag gjorde tortellini med ostsås! Det var helt fantastiskt gott, särskilt eftersom jag var så sjukt hungrig. Nu tänkte jag träna ett tag och sen lägga mig och kolla på Desperate Housewives, kääärlek!


4 hårtips

♥ Borsta aldrig håret när det är blött, då det är mycket skörare. Hantera det försiktigt och tänt på att det mycket lättare
går av än om det skulle vara torrt. Om du måste reda ut det, andvänd istället en bredtandad kam.


♥ Klipp håret minst tre gånger om året. Egentligen ska man ju klippa det varannan månad, men dom flesta
jag känner tycker det är för ofta. Tänk på att håret blir både starkare och otroligt mycket fräschare ju oftare du klipper det.


Sov med knut, det skyddar topparna då det är inne i bullen istället för då det hänger ner och bli slitet!
Tänk även på vad du andvänder för hårsnodd, dom med metall skadar håret.


♥ Andvänd alltid alltid värmeskydd när du plattar/torkar/lockar håret, rekommenderar
starkt
ett från ghd! Finns att köpa för endast 139 kr här!


Summer 2012


En enkel sommar outfit som iallafall inte jag skulle banga på. Klänning från nelly.com, skor från Tory Burch & väska från Chanel.

18 april

För tillfället sitter jag och min käre vän Febe i min säng, vi kom precis hem från skolan efter en aschill dag. Har bara haft mentortimme, kollat på en film om puberteten och en om Queen, haha. Vi ska snart gå till baletten och träffa alla mysiga människor, men bloggar efter det! Puss & Kram.

Beach 2012

Eftersom sommaren början närma sig har jag ikväll bestämt mig för att börja träna inför beach 2012. Dock kommer jag inte göra så jättemycket eftersom jag redan dansar 8 gånger i veckan, men typ styrka på kvällarna, kanske ut och springa ibland. Det jag troligtvis kommer misslyckas med rätt snabbt är nog det där med maten, men jag ska försöka att inte äta skräpmat, godis och sånt onyttigt. Vad säger ni, kommer ni också köra på beach 2012?


Dagens outfit


Tröja, Ralph Lauren | Jeans, Primark | Jacka, Jofama by Kenza

Godmorgon babes!

Godmorgon bloggen, vaknade för en timme sen och har bara gått runt ensam i lägenheten och ätit frulle. Börjar inte förens om 45 minuter och jag är redan färdig.. Btw, har ni sett vädret?! Heelt underbart. Funderar fan på att sätta mig på balkongen och sola lite sådär innan skolan.

Godnatt!


Med denna lilla bild säger jag godnatt till er som redan hittat till bloggen! Börjar inte förens klockan 10.15 imorgon så tänkte gå och lägga mig lite halvtidigt och få min skönhetssömn. Nej, men är rätt trött efter dansen så ska bara chilla med rumble och så. Godnattish.

R.I.P Mike Delfino

Kolla precis på Desperate Housewives, och vad ska jag säga..? Jag började fan nästan gråta, Mike har alltid varit en av mina favoritkarraktärer, och nu ba boom baam död. Seriöst, hela min kväll är förstörd.. Nu ska jag gå och tröstäta och sen duscha, kanske bloggar senare.
Tumblr_m1lz4jcdzj1r67d0jo1_500_large

Nu börjar jag om!

Har äntligen fått min efterlängtade design av Laura, så nu kan jag börja blogga igen! Ni kan vänta er bra uppdatering med niceiga inlägg, från och med nu!
image description